html-css-wordpress-magento

Izrada web sajtova

 

Imate biznis i želite da ga uz pomoć interneta značajno unapredite i dođete do velikog broja klijenata, ali vam to baš i ne ide od ruke? Sa ovim problemom se suočava veliki broj vlasnika preduzeća koja imaju skroman budžet za promociju. Svako zna po nekoliko kompanija koje su iz sličnog položaja uspevale da naprave brend. Dok Vi kao vlasnik preduzeća bezuspešno pokušavate da ponudite što bolji proizvod ili uslugu i da ga predstavite vašoj ciljnoj grupi, velike kompanije samo plasiraju novi proizvod i priča o njemu kreće sama od sebe. Kod malog preduzeća ne postoji taj luksuz, ali zato postoji sloboda da izaberete manje konvencionalan stil koji vas može učiniti prepoznatljivim.

Responzivni dizajn

 

Imati web sajt prilagođen mobilnim telefonima i tabletima, nije više samo trend i korisnički doživljaj, to je danas standard koji nalaže Google. Web sajtovi koji nemaju responsivni dizajn, google loše ocenjuje i rangira. Takvi sajtovi nemaju nikakvu perspektivu na današnjem internetu.

responzivni-dizajn
ssl

SSL sertifikati

SSL sertifikat služi da obezbedi komunikaciju između klijenta i servera enkripcijom sadržaja. Sa SSL sertifikatom svaki unos podataka na sajtu i svaka vraćena informacija sa sajta putuje Internetom u kriptovanom obliku čime je komunikacija koja se prenosi mrežom potpuno zaštićena i mogu je videti samo oni kojima je namenjena.

Redizajn i održavanje sajtova

 

Ukoliko je već posedujete sajt izrađen pre nekoliko godina, ukoliko je zastareo u odnosu na konkurenciju, ukoliko niste zadovoljni izgledom i funkcionalnošću… Vašem sajtu je potreban redizajn!

responsive